Straling

Wat is het verband tussen (blijvende) gezondheidsklachten en straling?

Waarom slaan therapieën niet aan,  lijkt het alsof de beste voedingssupplementen geen of nauwelijks effect te hebben en werken producten die je zouden moeten beschermen tegen straling vaak onvoldoende, maar tijdelijk, of zelfs niet?.

In deze moderne wereld is bijna iedereen belast met straling. De één alleen wat erger dan de ander, afhankelijk van waar je woont, waar je werkt én hoe gevoelig je bent. In deze tijd leven we namelijk in een omgeving met mobiele telefoons, zendmasten, hoogspanningsmasten, magnetrons, computerschermen en ga zo maar door. Veel mensen zijn het normaal gaan vinden dat ze niet uitgerust wakker worden, dat ze vaak moe zijn, dat ze ’s avonds om acht uur al kapot zijn, maar leggen niet de link met straling. Dit komt omdat straling de afgelopen 10-15 jaar beetje bij beetje is toegenomen. We hebben al 10-15 jaar een mobiele telefoon, maar staan er onvoldoende bij stil dat deze mobiele telefoon wel veranderd is van 1G naar 4G; dat is een groot verschil. Vroeger was het oké als je niet overal in huis wifi had, nu is het vaak onacceptabel als je achter in de tuin of op zolder geen bereik meer hebt, dus worden overal wifiversterkers geplaatst. Zo halen we steeds meer stralingsbronnen in huis waardoor de celcommunicatie in ons lichaam steeds vaker en heftiger wordt verstoord.

De huidige grenswaarden van straling worden uitsluitend bepaald door de thermische effecten. Dat naast deze thermische effecten ook subtiele biologische processen in ons lichaam worden verstoord, wordt compleet genegeerd. Om deze reden zegt onze overheid dat het geen gevaar voor de volksgezondheid oplevert, omdat je er niet direct ziek van kunt worden. Het ziekmakende effect van dergelijke apparaten werkt namelijk op langere termijn, omdat het lichaam in eerste instantie nog weerstand heeft tegen dit soort straling. Door de jaren heen echter neemt deze weerstand af en krijgt het lichaam langzamerhand steeds meer moeite zich er tegen te wapenen. Op een gegeven moment is alle weerstand weg en krijg je te maken met het fenomeen totale stralingsbelasting.

Dit fenomeen noemen we Spin Inversion of te wel spininversie. Het is een Engelse term voor „draaien in de verkeerde richting” (to spin= draaien, inversion= verkeerde kant). Het komt er op neer dat cellen in het lichaam „verkeerd gepoold” raken. Dit heeft vooral een grote impact op de rode bloedcellen want deze zijn dan linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend geworden. In het menselijk lichaam horen de  moleculen van de weefsels rechtsdraaiend te zijn, maar als dat anders wordt heb je een probleem met die cellen.

Het resultaat van deze spininversie is dat het transportsysteem van het bloed niet meer optimaal werkt, met als gevolg dat voedingsstoffen niet goed naar de lichaamscellen worden vervoerd en dat afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. De celcommunicatie in het lichaam wordt dan verstoord.

Gevolgen spininversie

Met spininversie is het dus heel goed mogelijk dat u erg gezond eet en drinkt, kwalitatief goede supplementen slikt, maar dat u weinig resultaat bereikt. Een ander bijkomend nadeel van spininversie is dat iemand zogenoemd therapie resistent wordt voor alle (natuurlijke) behandelingen, ongeacht welk type behandeling iemand kiest om aan zijn gezondheid te werken.

Heb je gezondheidsklachten waar je maar niet vanaf komt? Wil je weten hoeveel straling er in jouw huis aanwezig is? Met de kortingscode ‘Corpoli’ ontvang je korting op een Stralingsanalyse Woning bij www.bureaustralingmeten.nl

Corpoli en Spininversie

Omdat Spininversie zo’n grote rol speelt in het herstelproces hebben wij de Spininverter van Wibronic in onze praktijk staan. Na een behandeling van 12 minuten ben je niet meer belast met straling en spininversie en zal onze behandeling met de Bicom betere resultaten opleveren.