Over mij:

Mijn naam is Janet vd Heide-Pesman. Ik heb jaren in de gezondheidszorg gewerkt als apothekersassistente.

Homeopathie en natuurgeneeskunde hebben altijd mijn speciale interesse gehad. Jaren geleden werd ik ziek. In de reguliere geneeskunde kwam men er niet achter wat er met mij aan de hand was. Er werd gezegd dat ik ‘hier maar mee moest leren leven’. Hier begon mijn zoektocht naar verbetering van mijn gezondheid. Ik heb veel therapeuten bezocht in het alternatieve circuit. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een bioresonantie therapeut. Door de metingen kwamen we er eindelijk achter wat de oorzaak van mijn problemen was.

Door de behandelingen knapte ik enorm op. Vanaf die tijd groeide bij mij het verlangen om ook andere mensen te kunnen helpen via deze prachtige pijnloze methode. Door het volgen van webinars en seminars ben ik in het bezit van de nodige certificaten. Ik ben voortdurend bezig met zelfstudie en bijscholing om mijn kennis te verbreden. 

Met behulp van de Bicom meet ik verstoringen in het lichaam. Door de behandeling met de Bicom wordt het lichaam aangezet tot zelfherstel en kan het weer in balans komen.

Ik maak graag persoonlijk kennis met u in mijn praktijk.