Wie zijn wij

Ik ben Anita Verbree-Pesman en ben met bioresonantie therapie in aanraking gekomen doordat iemand in mijn directe omgeving veel vage klachten had. In de reguliere gezondheidszorg kwamen de artsen er niet achter waardoor deze problemen veroorzaakt werden. Met behulp van bioresonantie zijn de problemen opgespoord en met succes behandeld. Het was heel bijzonder om te zien dat er zo’n grote verbetering optrad. Dat was voor mij een reden om me verder in de bioresonantie te verdiepen.
Door het volgen van verschillende trainingen met de Bicom (bioresonantie therapie met het Bicom apparaat) en andere seminars ben ik gaan werken met bioresonantie therapie.

Ondertussen blijf ik bezig met bijscholen en het volgen van seminars, kennis uitwisselen met andere bioresonantietherapeuten, en zelfstudie om mijn kennis te vergroten en op peil te houden.

Na jarenlange werkervaring in de gezondheidszorg wil ik nu graag met behulp van bioresonantie andere mensen helpen om hun lichaam weer in balans te krijgen.

 


 

Ik ben Janet vd Heide-Pesman en heb jaren in de gezondheidszorg gewerkt als apothekersassistente.

Homeopathie en natuurgeneeskunde hebben altijd mijn speciale interesse gehad. Jaren geleden werd ik ziek. In de reguliere geneeskunde kwam men er niet achter wat er met mij aan de hand was. Er werd gezegd dat ik ‘hier maar mee moest leren leven’. Hier begon mijn zoektocht naar verbetering van mijn gezondheid. Ik heb veel therapeuten bezocht in het alternatieve circuit. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een bioresonantie therapeut. Door de metingen kwamen we er eindelijk achter wat de oorzaak van mijn problemen was.

Door de behandelingen knapte ik enorm op. Vanaf die tijd groeide bij mij het verlangen ook andere mensen te kunnen helpen via deze prachtige pijnloze methode. Door het structureel volgen van seminars ben ik in het bezit van de nodige certificaten. Ik ben voortdurend bezig met zelfstudie en bijscholing om mijn kennis te verbreden. Door intervisie gesprekken met andere therapeuten vergroot ik eveneens mijn kennis.

Met behulp van de Bicom meet ik verstoringen in het lichaam. Door de behandeling met de Bicom wordt het lichaam aangezet tot zelfherstel en kan het weer in balans komen.

 


 

Wij maken graag persoonlijk kennis met u in onze praktijk.